Category: Lifes & Bugs


Image

Every photo has a story. Sometimes a photo can explain a thousand words.

Image

Pigeons.

Every photo has a st0ry. So tell me yours!

🙂


Advertisements

Flowers

 

All alone……

 

Tak tau lah ape kebende nye nama bunga ni.. Tapi agak unik. Warna ungu. So saya agak tertarik untuk menangkap gambar bunga ini. Dah la warna ungu.. Warna kegemaran plak tu. But, yang penting saya shoot gambarini ade BOKEH~~~ hihihii…nice b0keh *dimate aku je*….mata korang yang melihat tak tahu ler.

Save The Nature

 

apperture: f/7…ISO: 100..shutter speed: 1/15

apperture: f/4.5…ISO: 100

shutter speed: 1/1000-1/2000..ISO: 100…

Gambar mengenai pokok yang mengeluarkan oksigen kepada manusia dan akhirnya musnah begitu sahaja. Jerebu yang berlaku di Johor akhir-akhir ni sangat teruk. Habis tergendala aktiviti photoshoot yang mahu dilakukan. Gambar ini diambil sebelum kejadian tersebut berlaku.. Ia diambil pada waktu tengahari yang panas terik. Maka ini lah hasilnya….

Bugs & Lifes

Bunga-bunga Cinta